tiistai 1. helmikuuta 2022

Eskarilaisen uudet vaatteet

Eskarilainen on taas kasvanut pituutta. Nyt hän käyttää kokoa 122-128 cm. Ompelin hänelle uusia housuja ja pari yöpaitaa. Housut on enemmän yöpuku- ja kotikäyttöön. Ne eivät ole ihan legginsien tyyliin tiukat lahkeista vaan hiukan väljät.Kaivelin tilkkulaatikoitani ja löysin useita trikoita, jotka olivat jääneet tähteeksi jostain muusta ompelusta. 

Yllä olevat kahdet housut on ommeltu trikoista, jotka jäivät yli kesämekoistani. Sulkatrikoo on Ommelliselta ja keltainen kukkatrikoo Kangaskauppa Majapuulta.

 Nämä yllä olevat kahdet housut on ommeltu trikoista, joista ole ommellut aiemmin poikavauvalle ja isoveljelle puserot. Jääkarhutrikoo on Eurokankaasta ja legotrikoo on Kangaskauppa Majapuulta
 


 
Lammastrikoota oli metrin palanen. Olin ajatellut siitä aiemmin tälle eskarilaiselle puseroa, mutta ompelinkin nyt housut. Lammastrikoo on ostettu Eurokankaasta. Housuihin kului trikoita 0,7 m/housut, yhteensä 3,5 metriä. Housujen kaava on Allt om Handarbete lehdestä 9/2015. Minulla on hyvä peruskaavojen varasto, josta otan tarpeen tullen sopivan koisen kaavan käyttöön.


Yöpaitojen trikoot on ostettu Eurokankaasta.


Yöpukujen kaava on Allt om Handarbete 9/2015. Yöpukuihin kului trikoita 0,7 m/yöpuku, yhteensä 1,4 metriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti