torstai 24. kesäkuuta 2021

Isoveljen puseropäivitystä

Kummityttöni serkulla on kolme poikaa. Poika A on kokoa 110 cm, poika B on kokoa 104 cm ja nuorin, poika C on kokoa 68 cm.





Ompelin veljessarjalle kevääseen sopivia puseroita. Tässä postauksessa on vanhimman pojan puserot. 







Resorit on ostettu pääsääntöisesti Eurokankaasta. Luppakorvakoiratrikoo on ostettu myös Eurokankaasta. 





Vihreät dinosaurukset ovat joustocollegetta ja se on ostettu Eurokankaasta.




Keltainen mopotrikoo on ostettu PaaPiilta.







Legotrikoo on ostettu Kangaskauppa Majapuulta.






Ruskea oravatrikoo on ostettu Ottobren myymälästä Rovaniemeltä.


Ompelin isoveljen puserot samalla mallilla kuin nämä kaksospoikien puserot. Kuitenkin ennen kuin ehdin antaa puseroita eteenpäin, sain tiedon että poika ei tykkää siitä, että kaulus on lähellä kaulaa. Korjasin puseroita niin, että tein eteen napituskaitaleen. Jälkikäteen korjaus näkyy joissain kappaleissa niin, että napitusresori ei ole ihan samanväristä kaulusresorin kanssa. 



Malli on Ottobren 1/2021 lehdestä, mutta pääntien napituslista on Allt om Handarbete 4/2019. Tällä kaavalla olen ommellut paljon mm. nämä päiväkotipaidat. Napit on omista varastoista

Lasten vaatteiden ompelussa on joskus haasteita siinä, että tekee oikean kokoisia vaatteita. Minulla näiden puseroiden ompelu viivästyi luvattoman paljon ja hiukan jännitin kasvaako lapsi jo niin suureksi ettei puserot mahdu päälle. haasteena on myös se, että tekee vuodenaikaan nähden sopivia vaatteita. Nämä puserot ovat nyt pitkähihaisia, vaikka ulkona paahtaa 30 asteen helle. Luotan siihen, että Suomen suvessa tarvitaan pitkähihaistakin vaatetta, ainakin ajoittain.

Trikoita näihin puseroihin kului yhteensä 2,5 metriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti