perjantai 20. joulukuuta 2019

Neuleaiheinen syntymäpäivälahja

Kummityttöni neuloo paljon ja annoin hänelle syntymäpäivälahjaksi neuleaiheisen lahjan.


Lahja oli pakattu projektipussiin, jonka olin ommellut jo paljon aiemmin. Projektipusseja voit katsoa täältä.



Langoiksi pussiin valitsin alpakkalankoja, koska kummityttöni neuloo niistä eniten. Alpacka solo langat ovat Pienestä nappipuodista Riihimäeltä, Adriafil langat ovat Lentävästä lapasesta Järvenpäästä.
 

Puikoiksi pussiin valikoitui Knitpro zing värilliset sukkapuikot monessa eri koossa. Ne olin ostanut Karnaluksista Tallinnasta. Novitan värilliset alumiinipuikot on paikallisesta Prismasta. Korjauspuikkosetin ostin Lankamaailmasta.
 

Neulontatarvikkeet pakkasin sievään metallirasiaan. Metallirasia on Hakaniemen hallista ostettu.


Metallirasiassa oli Lankamaailmasta ostetut hakaneula- ja rinkulasilmukkamerkit. Marimekon metallirasiaan olin laittanut muutaman itsetehdyn silmukkamerkin. Puikkomitta, mittanauha ja päättelyneulapaketti on ostettu Lankamaailmasta. Kokoon taittuvat sakset on Prismasta.
 

Ompelin itse kahdet puikkovahdit. Ihan ilman ohjetta kaksinkertaiset taskut päihin ja leveä kuminauha väliin. Pysyy puikot tallessa eikä silmukat karkaile.
 

Koko pussin kruunasi vielä sopivan kokoiset, ohuista jämälangoista neulotut sukat. Lankoina olen käyttänyt kirjavaa ja yksiväristä Kirjopirkkaa sekä varsissa Himalaya socks bamboo lankaa. Lankoja kului sukkiin yhteensä 47 grammaa.

Lahja oli saajalleen silmin nähden mieluinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti