perjantai 18. maaliskuuta 2016

En ole koskaan

Facebookissa kiersi haaste nimeltään en ole koskaan. Haasteessa tulisi kertoa viiden päivän ajan erilaisia en ole koskaan tekoja ja haastaa sitten ystäviä mukaan. Minulle ei haaste tällä kertaa napsahtanut, joten päätin kertoa omat en ole koskaan tekoni.



1. Ajan kymmeniä tuhansia kilometrejä vuodessa sekä omalla, miehen että vuokra-autoilla. Silti en ole koskaan ajanut kuorma-, rekka- , matkailu- tai linja-autoa.


  
2. Autoiluun liittyen myöskään en ole koskaan ajanut autoa niin, että perässä olisi ollut asuntovaunu tai edes peräkärry. Perheelläni oli asuntovaunu ollessani lapsi ja tapasin ensimmäisen aviomiehenikin asuntovaunuilun merkeissä. Sain varmaan liika-annostuksen lapsena, koska yritimme ensimmäisen aviomiehen kanssa asuntovaunuilla aikuisina. Kipinä oli kuitenkin jo sammunut.  


3. Minulla ei ole ollut koskaan lemmikkinä käärmettä, liskoa tai muutakaan matelijaa. Lemmikkeinä minulla on ollut kissoja, koiria, kaneja, undulaatteja, hiiriä ja jopa possu, mutta mateijaa ei ikinä. Eikä tule.



4. Olen matkustanut liki 50 maassa, mutta en ole koskaan käynyt Ameriikan mantereilla enkä Australiassa. Napa-alueetkin on vielä näkemättä. Näin ollen en ole myöskään koskaan käynyt päiväntasaajan eteläpuolella. 


5. Viimeinen en ole koskaan kohta liittyy aktiviteetteihin. En ole koskaan ollut mikään rämäpää, joten en ole koskaan riippuliitänyt, en hypännyt laskuvarjolla enkä vesihiihtänyt tai lasketellut enkä sukeltanut snorkkelilla tai happisäilöillä. Minulle on riittänyt maankamaralla olevat harrastukset kuten kävely, juoksu, patikointi, vaeltaminen ja geokätköily. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti