tiistai 11. huhtikuuta 2023

Parit sukat Novitan raitalangoista, osa 3

Tällä kertaa vuorossa ovat vähän sekavärisemmät Napapiiri sukat ja Paraati sukat. Yksiväriset kantapäät ovat 7 veljestä lankaa.
Napapiiri lankaa on kerässä 100 grammaa, joten neuloin sukkien varteen 25 kerrosta. Napapiirisukat painavat 85 g. Napapiiri langassa on hienoista raidotusta, jonka tasasin mahdollisimman hyvin.

Kumpikin sukkapari on naisten kokoa 38, niissä on 52 silmukkaa ja ne on neulottu puikoilla numero 3,25.

Toinen sukkapari on neulottu Novitan Paraati langasta. Lanka on varmaan ollut joku Citymarketin kampanjalanka tai joku muu sesonkilanka, en muista tarkkaan. Paraatikerässä on 150 grammaa, joten neuloin myös kärjen yksivärisellä. Näin voin saada loppulangasta vielä toisen sukkaparin.
Paraatilankaa kului 100 g, neuloin varteen 30 kerrosta. Kummassakin sukkaparissa on samanlainen hollantilainen kantapää ja sädettäiset kärkikavennukset. Jalkaterän päällä jatkuu 2 o, 2 n resori, niin sukka sopii useammalle jalan leveydelle.
Paraatilanka ihan pikkuisen läiskittyi kiilakavennusten kohdalle. Läiskittyminen tarkoittaa langan kuvioiden asettumista samaan kohtaan toistuvasti. Nämäkin langat näyttävät hyviltä minun silmääni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti