tiistai 14. maaliskuuta 2023

Pieniä korjausompeluja

Minulla saattaa kestää pienten korjausompeluiden tekeminen luvattoman kauan. Sitä huomaa pienen reiän vaatteessa käytössä ja päättää korjata sen pesun jälkeen. Vaatteita viikatessa takaisin kaappiin ei enää muistakaan reikää ja vaate päätyy takaisin päälle.





Huomasin pyjaman paidassa taskun repeytyneen, se odotti korjausta useamman kuukauden, kunnes nyt vihdoin ompelin taskun kiinni.







Yöpuvun paitaan oli tullut olkapäälle reikä, sen paikkasin parsimalla ompelukoneella.







Pyjaman housuihin oli tullut reikä, senkin paikkasin parsimalla ompelukoneella. En pyrkinyt täydelliseen huomaamattomuuteen, koska kyseessä yöpuvut, joita käytän vain kotona.





Aviomiehen ulkoilutakin tasku oli repeytynyt saumasta. Samaa taskua on korjattu aiemminkin paikkaamalla miehustakangasta heijastinkankaalla. Nyt ompelin sauman uudestaan kiinni.


Näillä pienillä korjausompeleilla sain vaatteisiin taas pitkälti käyttöaikaa lisää.

1 kommentti:

  1. Kiitos hyvästä koosteesta. Minulle käy juuri samoin korjausompelun kanssa. Reikä pysyy useamman pesun ajan ennen kuin saan aikaiseksi korjata. Viimeksi jouduin talvitakin vetoketjun korjauttamaan muualla, koska se oli yksinkertaisesti liian hankala työ minulle. Mutta takista tuli oikein hyvä ja sen käyttöikä pidentyi.
    https://www.korjausompelimojoensuu.fi/

    VastaaPoista