tiistai 16. marraskuuta 2021

Kaulureita

 Olen seurannut Jonna Kapelan Omin tassuin podcastia. Hänellä oli podcastissa viime vuoden syksyllä joululahjaneuleina kauluri nimeltä Neck Warmer
Päätin neuloa pari kauluria Eryza neuletakista ylijääneillä langoilla. Lankana on Dropsin merino extra fine ja tämä oli hyvä lanka, koska se ei kutita kaulalla olleessaan. Lankaa oli sen verran, että se ei riittänyt ihan kokonaan kahteen kauluriin, niin lisäsin alaosaan Novitan 7 veljestä lankaa. Varastossani olisi varmasti ollut harmaatakin 7 veljestä, mutta halusin hieman kontrastia, niin valitsin vaaleansinisen langan.

Neuloin ohjeessa olleilla kahdella eri versiolla kaulurit käyttäen puikkoja numero 3,5. Alaosan levennykset tehdään kahdella eri tavalla. Lankoja kului yhteensä 207 grammaa.

Annoin kaulurit ja edellisessä postauksessa olleet pipot lahjaksi. Kaksi henkilöä sai pipon ja kaulurin ja muut saivat vain pipon.

Yhden vastaanottajan koira oli löytänyt sekä pipon että kaulurin ja nauttinut niiden tuhoamisesta erittäin paljon. Saajan ilo oli siis hyvin lyhytaikainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti