lauantai 13. marraskuuta 2021

Harmaita pipoja

Kun  neuloin Eryza neuletakkia, niin minulta loppui merino extra fine lanka kesken niin, että molemmat hihat oli aloitettu. Ostin lisää lankaa hihoihin, mutta en osannut oikein arvioida paljonko lankaa tarvitsen. Ostin sitten hiukan liikaa lankaa.
Minulla oli jäljellä myös Dropsin Kid-Silk lankaa neuletakista, joten jatkoin näiden kahden langan yhdistelmällä ja neuloin muutaman pipon.

Ensimmäinen pipomalli on Two by two, resoripipo. Neuloin ensimmäisen pipon puikoilla 3,5 ja toisen pipon puikoilla 3. Pipoista tuli oikein hyvät ja sopivat naisille. Lankaa kului kahteen pipoon 209 grammaa.Toinen pipomalli on perinteinen Jacques Cousteau pipo. Olen näitä pipoja neulonut toissavuonna sukulaisilleni joululahjoiksi. Tässäkin neuloin ensimmäisen pipon puikoilla numero 3,5 ja toisen pipon puikoilla numero 3. Näihin kahteen pipoon kului lankaa 190 grammaa.


Viimeinen pipomalli on neulottu Lankakaapin basic pipon ohjeella. Tämän pipon neuloin viimeiseksi ja neuloin sen niin pitkäksi kuin Kid-Silk mohair-silkkilankaa riitti. Viimeiseen pipoon kului lankaa 89 grammaa. 

Sain siis käytettyä mohair-silkin loppuun ja lopuista merinolangoista neuloin kaulureita. Ne näette seuraavassa postauksessa.


2 kommenttia:

  1. Kiva nähdä näin eri mallien ero. Tuo Cousteau näyttäisi kivoimmalta.

    VastaaPoista
  2. Onpa kauniit kavennukset tuossa Jacques Cousteau -pipossa. :)

    VastaaPoista