perjantai 8. helmikuuta 2019

Vanilla is the New Black

Näiden sukkien langan ostin Kädentaitomessuilta, se on TeeTee shopin Rainbow sock. Langassa on 75% superwash villaa ja 25% polyamidia. Vahvuus on 200 m 50 grammassa. Sukkalankojen oston yhteydessä sai varpaista varteen neulottavien pitkien sukkien ohjeen. En innostunut pitkistä sukista vaan valitsin malliksi Vanilla is the New Black mallin, jonka saa maksullisena Ravelrystä. Malli oli noin vuosi sitten erittäin suosittu podcastaajien keskuudessa.


Lähtiessämme Floridaan lomalle oli näistä sukista ensimmäinen valmiina ja toisen neuloin liki kokonaan menomatkalla lentokoneessa.  Minulla oli mukana kahdet 2,5 koon sukkapuikot, hyvä että oli, koska yksi sukkapuikko putosi ja meni lattialistan väliin. Terveisiä Norwegianin mekaanikoille, kun puratte konetta, niin älkää ihmetelkö paikan 38A kohdalla. Se on vain sukkapuikko.



Näiden sukkien erikoisuus on kantapäässä, jossa vuorottelevat nurjat ja oikeat raidat. Loppu olikin sitten nopeaa, tosin tylsää aina oikeaa.


Sukat olivat nopeat neuloa juuri tuon sileän oikean ansiosta. Neuloin siis 2,5 numeron puikoilla. Sukissa oli 64 silmukkaa. Lankaa kului yhteensä 61 grammaa eli nämä ovat höyhenen kevyet. Lanka oli ihanasti liukuvärjättyä vaaleanharmaasta tummaan lilaan. Minulla jäi lankaa sen verran, etten päässyt lilaan saakka.

Onhan näissä myös se ihanuus, että kun päättelee langanpäät siististi piiloon, voi sukkia käyttää myös nurja puoli päällepäin.



Päätin lähtiessäni Nonnu Neulojan sukkalaatikkohaasteesen, että pyrin neulomaan itselleni kauniita ja ehdottomasti ohuita sukkia, koska minulla on jo aika paljon paksuja sukkia käytössä. Nämä päätyvät myös sukkalaatikkooni, koska pidän näiden sukkien liukuvärjätystä värityksestä tosi paljon.



Anteeksi, että sukat näyttävät muhkuraisilta, alla olevat trikoohousut eivät suostuneet asettumaan nätisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti