keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Lilat sukat

En oikein vieläkään ymmärrä raitalankojen logiikkaa, joissain langoissa tulee selkeitä raitoja kuten näissä Jartsoissa tai näissä kuplasukissa. Toisinaan raitalangat on tasaisen sekaväristä, kuten näissä kohoraitasukissa tai näissä Pato sukissa. 

Olen antanut näille varastossa pyörineille raitalangoille mahdollisuuden, koska olen halunnut nähdä millaista pintaa niistä tulee. Onhan tällainen valmiiksi raidottuva lanka nopeaa neuloa, mutta niin toivottoman tylsää. Tylsyyden ja samalla mielenkiinnon ylläpitämisen takia olen aiemmin yhdistänyt raitalankoja yksivärisiin kuten näissä musta-harmaissa sukissa tai näissä pinkkisävyisissä Åsa sukissa

Tämä 7 veljeksen Jenkka lanka on mielestäni aika kummallinen, kun siinä ei ole selkeitä raitoja muttei se ole myöskään tasaisen sekavärinen. Siinä on epämääräisen kokoisia läikkiä ja osittain raitaakin, mutta kokonaisuus on sekava. En ole varma pidänkö näistä sukista ollenkaan. No, tulipahan neulottua tämäkin lanka pois varastosta.
 En kohdistanut raitakohtia, koska olisi pitänyt poistaa 4 cm neulomisen verran lankaa kerästä. Kuitenkin olisi käynyt niin, että väriheittoa olisi ollut muutama milli ja se olisi harmittanut enemmän kuin tämä selkeä eriparisuus. Alussa on 10 kerrosta resoria Vilmalla, joka jäi tähteeksi tästä neuletakista. Varsi 7 veljestä jenkkaa, normaali vahvistettu kantapää Vilmalla. Jalkateräosa jenkkaa ja sädekavennus Vilmalla.Sukat ovat miesten kokoa 42, neuloin 52 silmukalla, puikoilla numero 3,5. Lankaa kului yhteensä 109 grammaa, Vilmaa kului 35 grammaa ja 7 Veljestä jenkkaa 74 grammaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti