keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

18 tunnin kätköilyreissu Satakuntaan ja Pirkanmaalle 12.6.2015

Kummitytön kanssa päätimme kokeilla 18 tunnin kätköilyreissua, tavoitteena saada meille uusia kätköjä ja kummitytölle uusia kuntia ja koordinaattiruutuja. Todellinen syy juuri 18 tunnin mittaiselle reissulle oli aviomiehen pitämä poikien saunailta, jota oli tarkoitus lähteä karkuun.

Matka suuntautui Poriin päin, koska siellä oli paljon löytämättömiä kätköjä ja aikasuunnitelma osui aika hyvin kohdilleen. Matkareitti oli Helsinki-Espoo-Kirkkonummi-Nummela-Vihti-Karkkila-Forssa-Huittinen-Kokemäki-Harjavalta-Ulvila-Pori-Noormarkku-Pomarkku-Kankaanpää-Lavia-Sastamala-Pirkkala-Helsinki.

Matkavalmisteluissa kummityttö on haka usean reissun kokemuksella, hänen ennakkosuunnitelmansa ovat aina loistavia. Niin tälläkin kerralla:





Reissumme hienoimmat maisemat olivat Pomarkun padoilla, jossa kalastajat ja rouvat ilahduttivat ympäristöään.





Vuorokausi vaihtui Kankaanpäässä ja pahin hämärän hetki ajoittui kahden paikkeille yöllä. Teen ja energiajuomien avulla jaksoimme valvoa läpi yön ja olimme kotona aamuseitsemältä. Monta hienoa paikkaa ja kätköä tuli nähtyä. Seuraavassa muutama parhaimmista ilman paikkatunnisteita, ettei tule paljastettua liikaa.






Minun tehtäväni oli ajaa autoa ja pääsääntöisesti hakea purkit piiloista, kummitytön vastuullinen tehtävä oli toimia navigaattorina ja kätköjen esivalmistelijana sekä toimia musiikkivastaavana.

Ensimmäisen vuorokauden puolella löysimme 29 kätköä ja toisen vuorokauden puolella 10 kätköä, matkaa kertyi yhteensä 570 kilometriä ja aikaa kului tuo 18 tuntia. Olipas taas heino reissu!

2 kommenttia:

  1. Löysin tänne blogit.fi sivuston kautta.
    Jää lukijaksi kätköilyä harrastetaan myös täällä.
    Tervetuloa vierailee blogissani http:// katamariantekemiset.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että blogini kiinnostaa. Käynpä kurkkaamassa myös sinun blogiasi.

      Poista