perjantai 9. elokuuta 2024

Flying Foxtail socks

Stephen Westin yhteisneulontavuosi on edennyt minun osaltani heinäkuulle. Näiden sukkien nimi Flying Foxtail Socks. Neuloin nämä sukat Aaran mielenmaisema Syyskuu värisestä merinosukkalangasta (kirjava) ja Dropsin Fabel langasta (vaaleanpunainen).




Sukissa on etuosassa kaareutuvia brioche kukkasia. Kukkasten alkuosassa on lisätty paljon silmukoita samaan silmukkaan ja näin siihen kohtaan on tullut reikä. Kukkavanoja kavennetaan seuraavilla kerroksilla, jotta silmukkamäärä saadaan takaisin sopivaksi.
 


Sukkien varressa takaosa on ainaoikein neuletta, samoin kuin kantapääkin. En halunnut näihin sukkiin suurta kontrastia keskenään, mutta vaaleanpunainen lanka olisi voinut olla sittenkin voimakkaamman väristä, esimerkiksi pinkkiä lankaa näistä sukista.



 

Sukissa on 64 silmukkaa, neuloin sukat puikoilla 2,25 mm. Sukista tuli naisten kokoa 38, lankoja kului yhteensä 65 grammaa. Tämä malli oli hidasta neulottavaa briochen vuoksi. Briochessa neulotaan sama kerros periaatteessa kahteen kertaan, koska se pitää neuloa molemmilla väreillä. Kuvio oli kuitenkin hyvin koukuttavaa neulottavaa, joten näitä sukkia ei millään malttanut jättää kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti