tiistai 12. syyskuuta 2023

The Basketweaver Socks

Stephen Westin sukkavuodessa seuraavat sukat ovat The Basketweaver socks
Nämä sukat olivat taas tyypillistä Stephen Westiä: nurjilla ja oikeilla silmukoilla ja kerroksilla saadaan aikaan korimainen kuvio. Kantapää on ainaoikeaa ranskalaisella käännöksellä ja kärjessä on leveä nauhakavennus.
Minun täytyy myöntää, etten ole tätä sukkavuotta aiemmin tutustunut Stephen Westin neuleohjeisiin. Olen seurannut somessa Stephenin ympärillä liikkuvaa "palvontaa" mutta itse en ole innostunut esim. Stephenin huiveista.
Nyt näitä sukkia neuloessani ymmärrän ihastuksen Stephenin ohjeisiin. Tässäkin sukkaohjeessa kuvion vaihtumiskohta neulotaan niin nerokkaasti, etten ole missään ohjeessa aiemmin siihen törmännyt. En valitettavasti voi tuota kerrosta paremmin avata, koska kyseessä on maksullinen ohje. Tuossa kerroksessa kuitenkin leikitellään langankierroilla ja kavennuksilla.
Neuloin nämä sukat Novitan Venla langasta, puikoilla 2,25 mm. Sukissa on 64 silmukkaa, joka on omaan jalkaani hiukan liian leveä. Neuloin sukat hiukan pidemmiksi kuin oma kokoni, sukat ovat noin kokoa 39. lankaa sukkiin kului 66 grammaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti