tiistai 8. elokuuta 2023

Around The World In 8 Socks - Hong Kong

 Ostin aikoinaan Mina Philipin sukkaklubin, jossa on tarkoitus neuloa 8 paria sukkia. Jokainen sukkapari asettuu maailmanympärimatkan eri kohteisiin. Viides kohde matkalla on Hong Kong
Neuloin sukat 2,25 mm puikoilla. Lankana käytin Regian Merino Silk lankaa, jonka koostumus on 55% villaa, 25% polyamidia ja 20% silkkiä. Langan vahvuus on 400 metriä/100 grammaa. Lankaa kului sukkiin 69 grammaa.
Sukissa on kaunis pitsiraita, joka kääntyy vuorotellen oikealle ja vasemmalle. Neuloin sukista keskenään samanlaiset eikä peilikuvana. En edes muistanut toista sukkaa neuloessani, että olisin voinut tehdä sukista peilikuvat. 

Neuloin sukkiin vahvistetun kantapään hollantilaisella käännökselle vaikka Mina käyttää mallisukissaan tiimalasikantapäätä.
Tämä lanka on ollut varastossaan pitkään ja olen ostanut sitä vain yhden kerän kokeiluun. Lanka oli miellyttävää neuloa, koska silkki toi lankaan kiiltoa ja liukkautta. En ole varma langan kestävyydestä sukissa, koska lanka jo hiukan nuhjaantui neulomiseen aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti