tiistai 21. helmikuuta 2023

Painting Triangles socks

Stephen Westin Westknits Year of Socks 2023 e-kirjassa helmikuun sukat ovat Painting Triangles Socks. Näissä sukissa on samoja elementtejä kuin kahdessa aiemmassakin mallissa: kerrosnousuja, nurjia värikerroksia, ainaoikein neulottu kantapää ja leveällä nauhakavennuksella neulottu kärkiosa.
Stephen käytti mallisukissaan kolmea eri väriä kolmioissa, mutta minä halusin yhdistää vain kahta eriväristä lankaa. Kirjava lanka on Handun merinosukkalankaa ja harmaa on Austermann Step Classic lankaa. Molemmissa langoissa on 420 m/100 grammaa. Lankoja kului yhteensä 60 grammaa.
Sukat on neulottu 60 silmukalla ja 2,25 mm puikoilla, ne ovat naisten kokoa 38.
Sukat olivat nopeat neuloa. Tässä sukkamallissa en pitänyt siitä, että kerrosnousut olivat viiden silmukan levyisiä kuvion viimeisellä rivillä. Minusta sukan taakse jäi turhan pitkä lankajuoksu. 

Minulla oli hiukan vaikeuksia ohjeen kanssa, koska valitsin näissä sukissa kirjavan langan pääväriksi kun edellisissä  (Gabled Trellis Socks) sukissa yksivärinen lanka oli pääväri. Neulon enemmän niin, että yksivärinen on hallitseva väri. 

Tässä tähän mennessä neulotut kolmet sukat:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti