sunnuntai 18. huhtikuuta 2021

Lyhytvartisia broken seed sukkia, osa 1

Korona-aikaan työhöni kuuluu paljon teams palavereita. Olen neulonut  lyhytvartisia sukkia broken seed neuloksella palaverien aikana.




Kaikki sukat on neulottu 60 silmukalla, varressa on 20 kerrosta 2 o, 2 n resoria. Kantapää on perinteinen hollantilainen kantapää. Jalkapöydän päällä on broken seed eli rikottu helmineule. Lopussa on sädettäinen kärkikavennus.



Turkoosi lanka on Kirjopirkkaa, vaaleanvihreä lanka on Raisun lankafarmin joulukalenterilankaa. Kaikki langat ovat 420 m/100 grammaa. Neuloin sukat 2,25 mm sukkapuikoilla, yksi sukka kerrallaan.



Vaaleanvioletti lanka on Kirjopirkkaa, vaaleanpunainen ja vaaleanharmaa lanka ovat Raisun lankafarmin joulukalenterista.




Vaaleanharmaa lanka on Rainbowoolin lankaa, punainen on Fabelin lankaa ja tummanharmaa on Raisun lankafarmin lankaa.



Lohenpunainen lanka on Roosa Nauha lankaa, ruskea lanka on Raisun lankafarmin lankaa.




Rikotusta helmineuleesta tulee minun mielestä tosi kaunis pinta. Lankoja kului noin 48 grammaa/sukkapari, yhteensä 336 grammaa. Mitoitin sukan koon sen mukaan, että Raisun lankafarmin minivyyhti n. 20 grammaa riitti sukkapariin. Sukista tuli noin kokoa 39.

1 kommentti:

  1. Minä se aina ihailen toisten tekemiä broken seedsejä, näyttävät kauniilta. Mutta itse kun kerran yhdet tein, niin se riitti tuota lajia :D

    VastaaPoista