torstai 31. lokakuuta 2019

Palkkiraitoja, palkkiraitoja, palkkiraitoja

Tämän vuoden teema on ollut selkeästi palkkiraidat. Olen neulonut näitä palkkiraitasukkia lähinnä jämälangoista ja ohuista sukkalangoista. (n. 400 m/100 g)

Tästä tuli aika pitkä sukkapostaus, yrittäkää kestää.


Kaikki sukat on neulottu samalla kaavalla: 56 silmukkaa, puikot 2,5. Naisten kokoa 37-39, varressa 15 kerrosta 2 o, 2 n resori. Normaali vahvistettu, hollantilainen kantapää ja lopussa sädettäinen kavennus.




Ensimmäinen sukkanelikko on neulottu pääsääntöisesti Roosa Nauha sukkalangasta. Sukkaparin paino vaihteli 37 g:sta 42 g:aan.



Pinkki-punaiset, Roosa Nauha sukkalanka.




Beige-harmaat, beige lanka on Kaupunkilankaa, harmaa Roosa Nauha sukkalankaa.



Puna-harmaat, Roosa Nauha sukkalankaa.



Kirjavat, Roosa Nauha sukkalanka, Kaupunkilanka ja Arwetta.


 Seuraava sukkatrio on neulottu sekalaisista jämälangoista mm. Alizea, Arwettaa, Fabelia, Step Classicia, Opalia ja Hot socks Pearl color.


Näidenkin sukkien painot vaihelivat 37-42 grammaa. 


Yksivärisen ja raidallisen langan vuorottelua on neulottu sellaisia kerrosmääriä kuin lankoja riitti.




Lopuksi vielä kaksi sukkaparia, jotka eivät olleet aloituskuvassa. Näissä on käytetty lankoina Alizea, Step Classicia, Kaupunkilankaa ja Hjertegarnin Kunstgarn lankaa.






Nämä kaikki lyhytvartiset palkkiraitasukat on lahjoitettu eteenpäin mm. joululahjoiksi.

Jälkikirjoitus: uskollisimmat lukijat ovat ehkä huomanneet, etten ole julkaisut blogissa liki kahteen kuukauteen mitään. Luonnosteltuja käsitöitä on jonossa yli kymmenen, mutta julkaise napin painaminen on ollut erittäin vaikeaa. Sain omasta mielestäni ikävää palautetta ja vaikka se kohdistui podcastiini, niin se on vaikuttanut blogiinikin tai siis julkaisemiseeni blogissa. Olen palautteen jälkeen pystynyt julkaisemaan vain yhden podcast jakson.

Kuten varmaan tiedätte, olen ammatiltani opettaja ja asetan itseni joka työpäivä alttiiksi arvostelulle ja palautteelle. Palautteen perusteella pystyn muuttamaan toimintaani. Toivonkin palautetta, varsinkin jos olen toiminut väärin, koska muutoin en tiedä väärää toimintaani enkä osaa korjata asioita. Opettajana yritän joka päivä muistaa mikä merkitys minulla on nuorten ja aikuisten elämään ja pyrin aina kannustamiseen ja positiivisuuteen.

Tämä palaute kohdistui mielestäni persoonani ja tuntui sen takia kovin henkilökohtaiselta ja raskaalta. En pysty tämän palautteen aihetta kovin helposti itsessäni muuttamaan ja olen miettinyt tapoja suhtautua palautteeseen positiivisesti. Asia on kuitenkin painanut minua. Omaan omasta mielestäni hyvän itsetunnon, mutta itsetuntoni koki kolauksen. En ole katkera palautteesta vaan pyrin selättämään sen ja jatkamaan elämääni normaalisti.

2 kommenttia:

  1. Kivoja palkkiraitasukkia! Harmillista kuulla, että olet saanut ikävää palautetta, ja etenkin jos se ei ole kohdistunut varsinaiseen podcast-sisältöön. Minusta etenkin viimeisimmät jaksot ovat olleet tosi hyviä, joten yksittäiset ikävät kommentit voi jättää ihan omaan arvoonsa. Toivottavasti harmitus menee pian ohi, ja tulee taas fiilis kuvata uusi jakso. Sitä odotellessa! <3

    VastaaPoista