maanantai 26. syyskuuta 2016

Taimitarhan syyssukat

Nina Laitisella oli taas Facebookissa tällainen mysteerisukan neulominen. Nämä viehättää minua kovasti, koska päivässä tulee lyhyt pätkä ja sen ehtii neulomaan hyvin. Sen verran odottelin alussa pari päivää, että kävin katsastamassa Instagramissa millaisia sukkia muut olivat aloittaneet. #taimitarhansyyssukat tunnisteella löytyy vaikka kuinka monta ihanaa väriyhdistelmää. Todella ihastuttava asia on tuo kollektiivisuus ja toisille jakaminen, näkee mitä muut tekevät. Ohje sukkiin löytyy Ravelrystä




Näissä polvimittaisissa sukissa on sama silmukkamäärä kuin näissä joulukalenterivillasukissa, mutta syyssukista tuli pienemmät kuin joulukalenterisukista. Ilmeisesti olin neulonut joulukalenterisukat numeron 4 puikoilla vaikka muistin että 3,5. Onneksi tuttavapiirissä on rimppakintt.... eikun kapeasäärisiäkin henkilöitä, niin voin antaa nämä lahjaksi.



Lanka: 7 veljestä yksivärinen ja Raidallinen Ville
Puikot: 3,5 mm
Silmukoita: alussa 64, jalkaterässä 48
Koko: 38
Langankulutus: 210 g
Malli: Taimitarhan syyssukat


Itse en alun perinkään olisi pitänyt polvimittaisia sukkia, niitä minulla on noiden joulukalenterisukkien lisäksi kahdet ohuet Roosa Nauha langasta neulotut. Ne riittää toistaiseksi. 

6 kommenttia: