tiistai 9. elokuuta 2016

Kätköilyreissu Sea, Sand, Sun Kalajoki 5.8.-7.8.2016

Kummitytön, joka myös kätköilee, kanssa olimme päättäneet mennä Kalajoelle Mega tapahtumaan. Tänä vuonna Suomen Mega järjestettiin Kalajoen Hiekkasärkillä. Mega on suurempi tapahtuma kuin tavallinen event, tänä vuonna ilmoittautuneita oli n. 1200 ja paikalla käyneitä tätä kirjoittaessani liki 900. Lähdimme matkaan perjantaina noin klo 23.30 ja ajoimme Järvenpäästä Kalajoelle koko yön ja olimme perillä Megassa lauantaina noin klo 14.

Matkan varrella oli tavoitteena kätköillä niin, että saamme kummitytölle uusia kuntia ja koordinaattiruutuja. Minulla oli tavoitteena hakea matkan varrelta muutama haastekätkö sekä halusin uusia mysterikuntia (kuntia, joista on löydetty mysteerikätkö).

Olimme etukäteen suunnitelleet reitin ja kirjanneet excel taulukkoon kunnat ja kätköt sekä kätköistä tarvittavat tiedot.
Lauantain aikana löysimme 28-30 kätköä. Kätköjen ero johtuu siitä, että meillä oli keskenämme muutama eri kätkö. 

Kätköilimme lauantaina Lempäälä, Nokia, Ylöjärvi, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Parkano, Karvia, Kauhajoki, Kurikka, Ilmajoki, Laihia, Mustasaari, Vaasa, Vöyri, Uusikaarlepyy, Pedersören kunta, Kruunupyy, Luoto, Kokkola, Kalajoki ja Alavieska.


Yöpymisen olimme varanneet Ylivieskasta hotelli Käenpesästä. Olimme hotellilla klo 19 aikoihin. Kävimme heti nukkumaan ja heräsimme aamuviideltä.

Sunnuntaina ensimmäinen kätkö löytyi ennen kuutta. Ajelimme sunnuntain aikana kotiin päin kiertäen muutaman kunnan kautta. Sunnuntain kunnat olivat Ylivieska, Nivala, Haapajärvi, Pyhäjärvi, Pihtipudas, Viitasaari, Äänekoski ja Jyväskylä. Sunnuntaina löysimme 13 kätköä.

Muutama valokuva oikein onnistuneista kätkötoteutuksista paljastamatta liikaa.Reissu vielä numeroina:
1383 kilometriä
100 hyttysenpistoa
41-43 kätköä yhteensä  
41,5 tuntia
29 kuntaa
25 tradikätköä (sisältyy yhteissummaan)
16 mysteerikätköä (sisältyy yhteissummaan)
12 koordinaattiruutua
10 tuntia unta
4 uutta mysteerikuntaa
2 paarmanpuremaa
2 onnellista naista
1 Mega
1 multikätkö (sisältyy yhteissummaan)
1 DNF
1 kastuneet kengät

2 kommenttia:

  1. Teilläpäs oli oikein kunnon reissu ja monta geokätkyä. Kivoja paikkoja joihin oli pantu kätkö.

    VastaaPoista