torstai 25. syyskuuta 2014

Laavakivikoruja

Inspiraatio on viheliäinen tila. Tänään se napsahti ihan viattomalla ruokakauppakäynnillä. Paikallisessa marketissa oli lasihelmiä alennuksesa ja niitä loikkasi muutama pötkö ostoskoriin.


Kotona muistin, että minulla on edelleen jemmassa Islannin matkalta ostetut laavakiviset helmet. Niitä oli jopa kahdenlaisia.



Yhdistin vaaleanharmaat lasihelmet laavakiviin. Pujottaessani helmiä siimaan huomasin, että kaksi harmaata helmeä mahtuu sopivasti laavakiven sisään. 


Halusin vielä samaan sarjaan rannekorun. Käytin samoja vaaleanharmaita lasihelmiä, yhdistin ne pyöreisiin laavakivihelmiin. Käytin myös viisiosaista "jakajaa", johon pujotin vain kolme joustavaa siimaa. Rytmitin laavakivet ja lasihelmet vuorotelle, koska lasihelmet olivat hieman laavakiviä pienempiä. En halunnut korun kiertyvän vinoon paksujen helmien osuessa rinnakkain.




Tykkään, tykkään, tyky-tyky-tykkään.

3 kommenttia:

  1. Luin innolla kaikki juttusi geokätköilystä. Taidat olla jo ammattilainen sillä saralla. Minä kätköilen miehen kanssa, meillä on löydettyjä kätköjä vasta 451. Haasteita emme ole käyneet läpi lainkaan. Enemmän vain nautimme ulkoilusta ja kauniista paikoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Risa, vaikka olemme geokätköilleet paljon, en tunne itseäni ammattilaiseksi. On paljon henkilöitä, jotka kätköilevät joka päivä ja paljon enemmän kuin me. Pidän harrastuksen itselleni harrastuksena enkä "pakkomielteenä". Toki haasteissa on oma viehätyksensä. Pidämme harastusta myös hyvänä ulkoilu- ja reippailumuotona. T: Maarit

      Poista
  2. Muuten geokätköilyssä on Risa-niminen nimimerkki, mutta se en ole minä. Minulla oli Risa nimenä täällä jo kauan ennen kuin tuo toinen Risa aloitti kätköilyn.

    VastaaPoista