perjantai 5. huhtikuuta 2024

Ohuita raitasukkia jämälangoista, osa 3

Minulle sattuu usein niin, että saan jonkun päähänpinttymän, joka ei poistu helposti. Tällä kertaa päähänpinttymänä on neuloa ohuita sukkalankojen jämiä mahdollisimman moniksi sukiksi. Niin kauan kuin tällä kertaa jämälangat järkevästi riittävät.

 


Ensimmäisessä parissa on yhdistetty Roosa nauha lanka Opalin neonpinkkiin lankaan. Kaikki sukat on neulottu 60 silmukalla, 2,25 mm puikoilla. 

 




Toiset sukat on neulottu keltaisesta Kirjopirkka langasta ja Novitan Venla langasta. Kaikissa sukissa on aluksi 10 kerrosta resoria ja sen jälkeen kolmen kerroksen raitoja.

 




Kolmannet sukat on neulottu valkoisesta Dropsin fabelista ja kirjavista merinosukkalangoista. Sukissa on hollantilainen kantapää ja sädettäinen kärkikavennus.

 




Neljännet sukat on neulottu oranssista Roosa Nauha langasta ja kirjavista merinosukkalangoista. Kaikki sukat ovat naisten kokoa 38-39.

 




Viimeiset, viidennet sukat on neulottu Roosa nauha langasta ja kirjavasta Townhouse merinosukkalangasta. Sukat painoivat noin 53 g/sukkapari, yhteensä 268 grammaa.

 





Aikaisempinakin vuosina minulla on ollut jämälankasukkien neulontaa. Vuonna 2021 teemana oli broken seed kuvio ja lyhyillä varsilla

 


 


3 kommenttia:

  1. Kauniita sukkia. Teetkö vielä neulebodcasteja? Tykkäsin seurata Lady in red kanavaasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole tehnyt youtube videoita kahteen vuoteen. Muutama henkilö on niitä kysellyt, mutta tällä hetkellä en ole palaamassa neulepodcast maailmaan. En silti sano että ei koskaan. Tämä blogin pitäminen sopii minulle paremmin.

      Poista
    2. Okei! Eihän niitä kannata väkisin vääntää jos ei tunnu omalta. Mie vaan tykkäsin seurata ja olenkin katsonut kaikki bodcastisi, osan kahteenkin kertaan. Mutta alanpa nyt vierailemaan täällä blogissasi. T. Maila

      Poista