keskiviikko 12. toukokuuta 2021

Lyhytvartisia broken seed sukkia, osa 2

 Neuloin lisää broken seed sukkia lyhyillä varsilla. Toinen erä on valmiina lähtemään vastaanottajille.



Kaikki sukat on neulottu 2,25 puikoilla ja ohuilla sukkalangoilla. Sukissa on 60 silmukkaa. Varressa on 20 kerrosta 2 o, 2 n resoria, kantapää on perinteinen vahvistettu hollantilaisella käännöksellä. (Se kantapäämalli, joka opetetaan peruskoulussa neulomaan)

Jalkateräosassa on broken seed eli rikottu helmineulekuviota jalkapöydän päällä ja jalkaterän pohjaosa on raidallinen. Lopussa on sädettäiset kärkikavennukset. 



Ensimmäisessä parissa lankoina on yksivärinen Kirjopirkka lanka ja kirjava Fabel lanka. 




Toiset sukat on neulottu yksivärisestä Fabelista ja Raisun lankafarmin joulukalenterisukkalangasta, värin nimi on Kontio.




Kolmas sukkapari on. neulottu yksivärisestä Kirjopirkka langasta ja kirjavasta Raisun lankafarmin langasta, värin nimi on Passion-pommi




Neljänteen pariin käytin Roosanauhalankaa lohenpunaisena sekä vihreää Aara langan Mielenmaisema Heinäkuun nimikkolankaa.




Viidennessä parissa on samaa Kirjopirkkaa kuin ensimmäisessä parissa. Kirjava lanka on Raisun lankafarmilta, väri on Safari.



Viimeinen pari on neulottu punaisesta Roosa nauha langasta ja Raisun lankafarmin Raisun lankafarmin Ruusuvesi nimisestä langasta.

Kaikkiin sukkiin meni lankoja noin 48 g/pari eli yhteensä lankoja kului  288 grammaa. Kaikki sukat ovat naisten kokoa 39 ja ne menevät lahjoituksena sukulaiselle ja hänen työkavereilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti