tiistai 26. heinäkuuta 2022

Raitasukkia

Kun olin saanut neulottua kaikki haluamani väriyhdistelmät Marimekkotekstisukkia, neuloin Novitan Muumitalo ja Majakkasaari langoista raitasukkia. 




Majakkasaari lanka on itsessään raidoittuvaa lankaa ja nämä sukat neuloin niin niin suuriksi kuin lankaa riitti. Tasasin sukkien raidoitukset keskenään samanlaisiksi, lankaa jäi muutama gramma tasauksen vuoksi.




Harmaisiin sukkiin kului lankoja 82 grammaa.




Vaaleanpunaiset sukat painavat 90 grammaa.


Vihreät sukat painavat 92 grammaa.


Kaikissa kolmessa sukkaparissa on hollantilainen vahvistettu kantapää ja sädettäiset kärkikavennukset, varressa on 2 o 2 n resoria. Resori jatkuu jalkapöydän päällä kärkikavennuksiin saakka. Kantapäät on yksiväristä harmaata, mustaa ja valkoista Novitan Muumilaakso lankaa. Sukissa on 56 silmukkaa, neuloin puikoilla numero 3,25. Lankoja kului yhteensä  Sukat ovat naisten kokoa 38-39





Oranssivalkoiset sukat painavat 88 grammaa.

Oranssivalkoiset sukat on neulottu kevään aikana palaverien aikana. Nämä sukat ovat Novitan muumitalo lankaa. Näissä sukissa on myös vahvistettu hollantilainen kantapää ja sädettäiset kärkikavennukset. Varressa on 2 o 2 n kerrosta resoria. Värin vaihtumiskohdassa ensimmäinen kerros on neulottu kokonaan oikeaa, näin väri vaihtuu terävämmin. Sukissa on 56 silmukkaa, neuloin puikoilla numero 3,25. Sukat ovat naisten kokoa 38-39.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti