lauantai 31. elokuuta 2019

Kimaltavat unisukat

Urbaanimaalaisen yhteisneulonnassa olleista Yöjalassa sukista jäi lankaa jäljelle. Neuloin kimaltavan langan yhteen Roosa nauha sukkalangan kanssa. 



Malli on perussukka lyhyellä varrella. Jalkapöydän päällä kulkee 2o, 2n resori. kantapää on ihan perus hollantilainen kantapää ja lopussa on sädettäinen kavennus.


Lankoja kului yhteensä 74 grammaa. Sukissa on 56 silmukkaa ja neuloin sukat puikoilla numero 3. Sukat ovat kokoa 37-38.


Vieläkin mietiskelen jätänkö sukat itselle vai annanko lahjaksi. En erityisemmin pidä kimalteesta enkä myöskään lyhyestä varresta. Toisaalta pörröinen pinta houkuttelee ja punainen väri on ihana.

6 kommenttia:

  1. Hauskat sukat, vähän jotain erilaista mutta silti perus. :) Tosi kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, perussukat toimii aina, näissä juju onkin lankojen yhdistämisessä.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos, tämä on eniten käyttämäni perussukkamalli.

      Poista
  3. Hei
    Kauniit sukat! Olet taitava sukkien neuloja. Kertoessasi sukista tarkemmin sinulla on usein käsi ko.kohdan edessä, joten en voi nähdä sitä. Sinulla on hyvä tapa kertoa töistäsi. Olisi hyvä, jos opettelisit lausumaan myös breathing space oikein. Muutenkin englannin kieliset ohjeiden nimet on hyvä lausua kuten ne kuuluu lausua oikein, koska se tuo sujuvuutta kokonaisuuteen.

    VastaaPoista
  4. Kiitos palautteestasi. Emme valitettavasti kaikki ole kaikessa täydellisiä. Kiinnitän parempaa huomiota yksityiskohtien näyttämiseen.

    VastaaPoista