lauantai 29. joulukuuta 2018

Joululahjoja tytöille


Tänä jouluna neiti V, neiti O ja neiti R saivat kukin kaksi mekkoa ja yhdet legginsit.


 Kaikki mekot on ommeltu samalla kaavalla, koot ovat 134 cm, 122 cm ja 104 cm.


Neiti V. sai mekkonsa PaaPiin violetista trikoosta, onkohan tämä nyt sitten Siiri keinussa tai jotain sinne päin. Housujen yksivärinen trikoo on myös Paapiilta. Pinkkipohjaisen seepracollegen ostin Eurokankaasta.


Ompeluvaiheessa minulla oli kolmen tytön ja viiden pojan vaatteet valmiiksi leikattuna, joten merkitsin vaatteet ensimmäistä kertaa silitettävällä kokomerkinnällä etteivät mene sekaisin. En tiedä, miten pysyy pesuissa, mutta ainakin ompeluvaiheessa helpotti kovasti.


Neiti O. sain mekkonsa myös Paapiin trikoosta. Turkoosipohjaista bambikangasta oli vain puoli metriä, joten jatkoin sitä yksivärisellä pinkillä. Pinkki trikoo on myös Paapiilta. Pinkkipohjainen seeprakangas on samaa kuin isommalla neidillä V.



Pienin neideistä, neiti R. sai mekkonsa Paapiin harmaapohjaisesta bambitrikoosta ja Ommellisen kukkapohjalla olevista leppäkertuista. Yksivärinen pinkki trikoo myös Paapiilta.



Mekkojen kaavat ovat Allt om Handarbete lehdestä 10/17 ja legginsien kaavat ovat Ottobre 1/16 lehdestä. Trikoita, resoria ja collegetta kului yhteensä 6,2 metriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti