torstai 28. kesäkuuta 2018

Kaksospojille

Syksyllä syntyneet kaksospojat ovat saavuttaneet jo 8 kuukauden iän ja tällä hetkellä heillä on käytössä 74 cm vaatekoko. Ennakoin jo vähän tulevaa ja ompelin puolipotkuhousuja ja paitoja koossa 80 cm.


Ompelin kummallekin pojalle kolme paitaa ja kahdet housut. Lisäksi ompelin yhden yksittäisen paidan, kun lammastrikoota ei riittänyt kahteen paitaan. Tai jälkeenpäin ajateltuna olisi riittänyt molemmille vain etukappaleen verran. No, jälkiviisaus on jälkiviisautta eikä se enää auta.
Ensimmäinen potkupuku on eläinaiheisesta trikoosta, kaikki trikoot on ostettu Eurokankaasta. Puolipotkuhousujen kaava on Ottobre 6/16 ja paidan kaava on Ottobre 3/17. Avarsin hieman pääntietä. 

  
Toisen potkupuvun hevoskuvioinen trikoo on ostettu Jätti-Rätistä Turusta ja yksivärinen trikoo on Eurokankaasta.


Paidat on ommeltu pöllötrikoosta, jota on aiemmin käytetty hyväntekeväisyysompeluun.  Pöllötrikoo on ostettu Masan kangaspalasta Hyvinkäältä ja yksivärinen trikoo on Trikookellari Laaksosta Järvenpäästä. 


Viimeinen paita on ommeltu lamastrikoosta, joka on ostettu Jätti-Rätistä Turusta. Yksivärinen trikoo on Eurokankaasta. Kaikkiaan kankaiden kulutus oli 4,4 metriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti