maanantai 23. huhtikuuta 2018

Joyride

Oi, millaista riemurallia tai huviajelua tämän neuletakin neulominen olikaan! Malli on Dropsin malli, nimeltään Joyride Cardigan. Pidän Dropsin malleista siitä, että samasta mallista on useimmiten sekä neulepuseron että neuletakin malli. Minulle neuletakit ovat miellyttävämpiä. Lankana olen käyttänyt Färsaarilta ostetut toiset langat eli Navia Trio lankaa, vahvuus on 240 metriä 100 grammassa. Naviassa on Shetlantilaisten lampaiden, Färsaarelaisten lampaiden ja Australialaisten lampaiden villaa. Neuloin neuletakin puikoilla numero 4, resorit on neulottu puikoilla numero 3,5. Neuloin neuletakin ohjeesta poiketen ylhäältä alas, koska halusin päästä heti neulomaan koristeellista kaarroketta.Tein ihan ohjeen mukaisesti, koska neuletiheyteni täsmäsi ohjeeseen. Pidensin neuletakkia reilusti, koska ostin hiukan liikaa lankaa. Olisin halunnut helmaankin punaisen koristeraidan ja resorit, mutta punainen lanka ei riittänyt. Kaikkiaan lankoja kului 783 grammaa.

Tarkkasilmäiset saattoivat huomata valkoisessa langassa värieron kaarrokkeen ja muun miehustan välillä. Tämä johtuu siitä, että Färsaarelaisessa kaupassa oli kahta eri erää luonnonvalkoista lankaa. Otin kuitenkin molempia, koska en halunnut lähteä arvuuttelemaan toiseen kauppaan, onko samaa värierää saatavilla. Minua itseäni väriero ei haittaa, koska se on selvästi kaarrokkeen reunassa.  
Saako tästäkin neuletakista sanoa, että RAKASTAN sitä.  Ihan jo tämän ja edellisenkin Shades of Grey neuletakkien vuoksi toivoisin, että talvi jatkuisi pidempään. No, en tietenkään toivo, vaan voin pitää näitä kahta neuletakkia ulkotakin sijasta myöhemmin keväällä. 
Nyt olen neulonut kaikki Färsaarilta ostetut langat. Ne inspiroivat niin  kovasti, että sain nämä kaksi neuletakkia valmiiksi kahdessa kuukaudessa, joka on minulle erittäin suuri ennätys. Seuraavaksi puikoille hyppää kaksi vuotta odottaneet Handun käsinvärjätyt langat, joista piti tulla Veera Välimäen Breathing space mutta taitaakin tulla jotain ihan muuta. 


 

2 kommenttia: