perjantai 25. elokuuta 2017

Marikan mallilla neuletakki

Marika neuloi neuletakin ja esitteli sitä Koukuttajan kootut podcastin jaksossa 34. Minusta neuletakki on niin ihana, että tein itselleni samanlaisen. Laskin silmukat ja kerrokset oman käsialani ja kokoni mukaan, koska käytin paksumpaa lankaa.
Neuletakki on siis neulottu ylhäältä alaspäin ilman saumoja. Kaarrokeosaan on tehty lisäykset tasaisesti, en halunnut selkeää raglanhihamaisuutta. Käytin lankana Vilmaa, neuloin numeron 3 pyöröpuikoilla, Hihoissa käytin myös numeron 3 sukkapuikkoja. Lankaa kului yhteensä 810 grammaa. 


Kaarrokeosan koristeraidat ovat yksinkertaiset: kerros nurin, kerros 2 oikein yhteen, langankierto, kerros nurin, 5 kerrosta oikein. Ja nypin miljoonia koirankarvoja pois neuletakista, mutta silti niitä jäi vielä kymmeniä tuhansia, sorry.


Lisäsin koristeraidat myös helmaan ja hihansuihin. Kuhunkin kolme raitaa. Neuloin napituskaitaleet jälkikäteen etureunoihin 2o, 2n resorilla. Napit löysin Riihimäeltä Pienestä Nappipudista. Ilmekin kertoo kaiken, pidän tästä kovasti. Tästä tuli just hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti