tiistai 15. marraskuuta 2016

Siskorusettisukat

Syöpäsairaus koskettaa jollain tavalla liki jokaista suomalaista. Oma isäni kuoli tämän vuoden tammikuussa keuhkosyöpään ja tuttavapiirissäni on useita syöpään sairastuneita. Kun olen saanut tämän vuoden joululahjat neulottua jo syyskuussa, riittää loppuvuodesta aikaa neuloa hyväntekeväisyyteen.








Jokin aika sitten huomasin Siskot - Syöpäkuntoutujat ryn sivuilla, että on käynnistynyt Siskorusettisukka -kampanja. Kampanja on voimassa tämän vuoden loppuun asti. Haasteena on neuloa Siskorusettisukat, ja lahjoittaa ne syöpää sairastavalle taistelijalle - tutulle tai tuntemattomalle. 

Facebookissa on "Siskot - matka, jolle kukaan ei halunnut"-sivusto, joka on Siskojen oma sivu. Siskoja yhdistää sama matka, jota jokainen Sisko kulkee, nimittäin matka kurjan matkalaisen, syövän, kanssa. Nämä urheat naiset muodostavat syöpäkuntoutujien joukon, jotka tukevat toinen toisiaan läpi kipeän matkan. Siskojen toiminnasta voi lukea lisää osoitteesta: http://www.siskot.info/.

Sukkaohjeessa ei ole muita väritoiveita kuin että rusetti pidettäisiin pinkkinä. Instagramista tunnisteella #siskorusettisukat näkee erilaisia variaatioita näistä sukista. 





Lanka: Nalle
Puikot: 3 mm
Koko: 38
Langanmenekki:  100 g

Malli: Siskorusettisukat Siskojen sivulta voi tulostaa myös vyötteen sukille.

Aikaa ei enää tämän kamppanjan osalta paljonkaan jäljellä, mutta haastan silti kaikki neulomistaitoiset neulomaan ainakin yhdet Siskorusettisukat. Ja neulomistaidottomat haastan ostamaan langat jollekin neulomistaitoiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti