tiistai 13. kesäkuuta 2023

Around The World In 8 Socks - Pariisi

Ostin Mina Philipin sukkaklubin, jossa neulotaan 8 sukat. Ne on nimetty maailmanympärimatkan mukaan. Tällä kertaa vuorossa on matkan toiset sukat Paris socks




Aloitin ensimmäisen sukan tammikuussa ja sainkin sen nopeasti valmiiksi, toisen sukan aloittamiseen kului aikaa ja vasta nyt sain sen neulottua. Aikaa sukkien neulomisen välissä kului paljon enkä muistanut ihan tarkkaan miten sukat neulottiin. Jouduin purkamaan kantapään, kun neuloin sen ensin väärään paikkaan kuvioon nähden. Neuloin sukat puikoilla 2,25 ja käytin lankana Roosa Nauha lankaa. 




Mina Philip käyttää sukissaan tiimalasikantapäätä ja leveää nauhakavennusta kärjissä. Itse tein sukkiin normaalin vahvennetun kantapään ja sädettäisen kärkikavennuksen.




Sukat ovat naisten kokoa 38 ja lankaa kului sukkiin 60 grammaa. Sukkien mallissa oli kierrettyjä oikeita silmukoita, jotka eivät kuulu suosikkeihini. Kukkamaiset kuviot ovat samanlaisia kuin valepalmikoissa käytetään. Nämä sukat eivät ole ihan lempiohjeiden piirissä, mutta sain kuin sainkin neulottua lopulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti