maanantai 11. marraskuuta 2019

Tajunnanvirta KAL 2

Pipotusta podcastia pitävä Johanna järjesti toisen kerran tajunnanvirta KAL eli yhteisneulonnan jämälangoille. 

Tällä kertaa neuloin sukat Nallesta, kuten ensimmäiselläkin kerralla. Tällä kertaa halusin syksyn väriset sukat. Tähän minua on kovasti inspiroinut Johanna, joka käyttää aika paljon syksyn värejä. Pidän itsekkin syksyn väreistä.




Sukkiin ilmestyi joka toinen päivä uusi vihje ja vihjeen sai tulkita ihan omalla tavallaan. Kaikki vihjeet löytyvät Tavaroiden taikamaailma blogista jos innostut vielä näitä neulomaan. 

Kantapää on perinteinen hollantilainen kantapää. Kärkikavennuksessa oli suotavaa käyttää sellaista kavennusta, jota ei normaalisti tee. Tein nelitahokavennuksen, jota en koskaan käytä sukissa.
 

Noudatin vihjeitä omalla tulkinnallani, ainoastaan resorin jälkeinen kohta oli pikkuisen erilainen. Siinä oli ohjeena neuloa kaarevia kuvioita. Minun kuvioista tuli vahingossa kolmioita vaikka yritin puolikkaita palloja. En harmittele tuota enempää, se on nyt sellainen kuin on.



Neuloin sukat puikoilla numero 3 ja siis Nallesta. Silmukoita oli 56 ja sukat ovat naisten kokoa 37-38. Langat olivat kaikki jämälankoja ja niitä kului 90 grammaa.

Nämä sukat eivät kauneudestaan huolimatta jää minulle vaan minulla on syksyn värejä rakastava ystävä, joka saa nämä joululahjaksi. (Tiedän, ettei hän lue blogiani, niin uskallan tämän paljastaa)

2 kommenttia:

  1. On kauniit ja ruskaiset sukat! Joku saa mieluisan pehmeän paketin. Kiva kun olit mukana yhteisneulonnassa. :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä tuli kauniit sukat, hienon väriset.
    Minä en kyllä uskaltais ruveta tuohon haasteeseen.Mutta varmasti on kiva.

    VastaaPoista