tiistai 14. marraskuuta 2017

Pastelliset marrassukat


Osallistuin tänäkin syksynä MuitaIhania blogin yhteisneulontaan. Kaivelin jämälankapiilojani ja löysin tällä kertaa pastellisia sävyjä. Tiinan tämän kertainen ohje tuli vähän tipottain, niinkuin milloin sattui. Tämä ei häirinnyt minua ollenkaan, koska yleensä neulon kahta tai kolmea työtä kerrallaan. Olen aiemmin neulonut Tiinan ohjeilla talvisukatsyyssukat ja vauvalle joulukalenterisukat. Voi, miten erilaisia sukista tuleekaan erilaisilla värimaailmoilla. Näihin sukkiin löytyy instagramissa #muitaihaniamarrassukat tunnisteella valtavasti ihania värivaihtoehtoja. 

Tein sukkien varret 60 silmukalla ja kavensin jalkateräosan 54 silmukkaan. Lankana käytin Nallea ja neuloin numeron 3 puikoilla. Lankaa kului yhteensä 106 grammaa.
Ohje on tällä hetkellä vielä kesken, mutta minulla on niin pieni jalka, että tein loppuun Tiinalle tyypillisen piparkakkureunuksen. Kantapää on tällä kertaa tavallinen vahvistettu kantapää ja kärjessä kapea nauhakavennus ja loput 16 silmukkaa silmukoitu.Anteeksi, että viimeisessä kuvassa näyttää siltä, että sukat ovat eripituiset. Ne ovat samankokoiset, mutta epähuomiossa laitettu jalkaan ihan pikkuisen huolimattomasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti