tiistai 10. marraskuuta 2015

Neuleiden yö Lentävässä Lapasessa

Perjantaina 6.11 järjestettiin Lentävässä Lapasessa neuleiden yö. Paikalle kutsuttiin 50 nopeiten ilmoittautunutta innokasta neulojaa. Neulontayö kesti klo 18-24. Olimme ilmoittautuneet työkaverini Päivin kanssa tapahtumaan. Saavuimme aika tarkkaan klo 18 paikalle ja tunnelma oli jo silloin erittäin tiivis. Saimme kuitenkin neulontapaikat aika nurkasta, mikä oli hyvä, koska ahdistun jatkuvasta tönimisestä. 

Minulla oli mukana kolmekin vaihtoehtoa, mitä neuloa, mutta Päivi osti myymälästä puikot ja langat. Päädyin neulomaan geokaulahuivia, jossa neulontakaavio paljastaa geokätkön koordinaatit. Päivi aloitti vaalenpunaista tuubihuivia.






Tutustuimme kanssaneulojiin, jotka sattuivat olemaan samaa ammattia kuin me. Joimme tietenkin asiaankuuluvat kahvit ja teet.










Ihastuin myymälässä myytäviin teetee shopin Salla ja Pallas lankoihin, jotka ovat Novitan Nalle langan vahvuisia. Ostin lankoja yhteensä 400 g, kerän kutakin väriä.










Idea lankojen käyttämiseen on jo mielessäni. Haluan neuloa itselleni kaulahuivin, ehkä jo joululahjaksi. En vielä osannut valita kolmesta vaihtoehdosta:  Ensimmäinen, toinen  ja kolmas.










Kylläpäs oli lämminhenkinen tapahtuma, varmaan osallistumme uudestaan.

1 kommentti:

  1. Kyllä osallistumme - oli mukava olla siellä tiiviissä tunnelmissa ja samalla tutustua liikkeen lankatarjontaan. :)

    VastaaPoista