tiistai 2. kesäkuuta 2020

Kuukauden keskeneräiset: toukokuu

Toukokuussa on ollut aika hiljaista käsityörintamalla. Lähes kaikki liikenevä aika on mennyt briossihuivin neulomiseen. Toki tuota huivia on pystynyt neuvomaan myös teams palaverien aikana. Normaalissa työssäni en pysty neulomaan palavereissa, mutta joissakin teams palavereissa pystyy.



Toukokuun lopussa on keskeneräisinä Kattia kanssa sukat, jotka olivat kuukausi sitten ihan alkutekijöissään. Vielä puuttuu vähän värillisiä silmukoita kissojen naamoista ja takaosan kukkasista. Ja lankojen päättelyt tietenkin.





Elli kaulurikin on hieman edistynyt, se on nyt suunnilleen puolessa välissä.






Kolmas keskeneräinen käsityö liittyy myös teams palavereihin. Aloitin Rye sukat kun olin saanut briossihuivin valmiiksi. Kantapään tein samalla tavalla kuin Kattia kanssa sukissa. Näitäkin on ollut helppo neuloa palavereissa.




Kämmärin kukkasukat ja Laura sukat ovat samassa vaiheessa kuin kuukausi sitten. Palaan niihin myöhemmin.

Tällä viikolla palaan takaisin lähityöhön ja teams palaverit vähenevät merkittävästi. Olin etätöissä 9 viikkoa ja yhden viikon lomalla. Lomalla en paljon neulonut, koska teimme kotona remonttia ja iltaisin olin liian väsynyt. 

Toivottavasti muukin elämä palautuisi lähelle normaalia. Kesän lähestyessä myös ompeluinnostus on palaamassa takaisin. Kesävaatteille olisi taas tarvetta.

Pysytään terveinä ja pidetään huolta toisistamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti