maanantai 2. lokakuuta 2017

Syyskuun kuukausikooste


Syyskuu alkoi lomapäivällä, kävimme viikonlopun reissussa Tsekeissä. Siellä oli geokätköilyyn liittyvä Giga tapahtuma. Videokoosteen matkasta löydät täältä. Vastaavasti syyskuun viimeisenä päivänä kävimme geokätköilemässä Repoveden kansallispuistossa. Videokoosteen tuosta retkestä löydät täältä.

Työn puolesta matkustin syyskuussa Keravalle ja Ouluun. Työssä syyskuun täytti muutoin uuden opiskelijatietojärjestelmän perehdytys kollegoille. 

Vapaa-ajalla ehdin käydä Lahdessa katsomassa Helena Vaarin upeita kirkkotekstiilejä ja Turussa ihastelemassa Jacob Hashimoton installaatioita. 

Neulomishommeleissa sain syyskuussa valmiiksi kuudet sukat: musta-harmaat sukat siskollenipääkallo-sydän sukatkahdet lasten sukatMerenkulkijat ja Jartsat miehille.  
Langankulutus oli syyskuussa yhteensä 672 grammaa, koko vuoden saldo tähän asti on 6740 grammaa, se on 1120 grammaa enemmän kuin viime vuonna vastaavana aikana. Syyskuussakaan en sortunut uusiin lankoihin, joten vuoden ostettujen lankojen saldo on edelleen 3150 grammaa. Tänään olen ollut ostamatta lankoja peräti 230 päivää.

Kävin kangasostoksilla Eurokankaassa. Ostin puuvillakankaita ja puserokankaita.

Kävin myös Wexlerin kangaskaupan loppuunmyynnissä hamstraamassa puuvillakankaita. Kankaita ostin syyskuussa yhteensä 46,5 metriä. Lisäksi sain ihanalta työkaveriltani lahjaksi dalmatialaistrikoota puoli metriä. Koko vuoden kangasostot ovat tällä hetkellä 156,8 metriä.
Valmiiksi ommeltua sain vain imetystyynyn, johon kului kangasta yhteensä 2,7 metriä. Koko vuoden kangaskulutus on tällä hetkellä 69,45 metriä. Se on 40,95 metriä enemmän kuin viime vuonna vastaavana aikana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti