maanantai 4. syyskuuta 2017

Elokuun kuukausikooste

Elokuussa alkoivat työt kesäloman jälkeen ja kiirettä on pitänyt. Uusiin työtehtäviini kuuluu olla uuden opiskelijahallintajärjestelmän tukihenkilö ja se on työllistänyt kovasti lukuvuoden alussa. Uuden ryhmän alkamisessa on myös kovasti huolehdittavaa. Kävin elokuussa työmatkoilla Helsingissä, Ilmajoella ja kolmesti Keravalla. 

Vapaa-ajalla kävin Tallinnassa pikavisiitillä katsomassa Suomi 100 esinettä näyttelyä. Meidän asuinalueen yli pyyhälsi elokuussa Kiira myrsky ja sen tuhoja korjataan vieläkin.


Käsityöpuolella oli todella hiljaista noista työkiireistä johtuen. Sain kuitenkin valmiiksi neuletakinKontio sukat ja ruskeat sukat. Lankaa kului elokuussa yhteensä 1068 grammaa ja mikä parasta, uutta lankaa ei tullut ostettua yhtään! Tämän vuoden kokonaislankakulutus on jo 6068 grammaa. Se on 1258 grammaa enemmän kuin viime vuonna samassa ajassa. 





Ompelupuolella oli vieläkin hiljaisempaa. Ainoat ompelemiset olikin kummitytön tuleville kaksoispojille uusia tuttinauhoja. Kangasta ei kulunut yhtään, mutta en ostanut uuttakaan kangasta yhtään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti