sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Kesäkuun kuukausikooste

Työelämässä kesäkuussa oli onneksi jo hiljaisempaa kuin koko keväänä. Kävin työmatkoilla Lappeenrannassa, Oitissa, Keravalla ja pari kertaa Riihimäellä. Vapaa-ajalla ehdin käydä Ateneumissa ja Didrichsenin taidemuseossa. Geokätköilyssä kävimme piilottamassa geokätkön Kannusjärvelle. Juhannuksena kätköilimme parin trailin verran, yhteensä kuutisenkymmentä kätköä löytyi.
Käsityöpuolella kesäkuussa ehdin virkata kukkaroita, näihin kului lankaa yhteensä 144 g. Koko alkuvuoden neulomalla kulutettu lankamäärä on 2981 g, vastaava luku viime vuodelta oli 2670 g, joten kolmesataa grammaa olla edellä viime vuotista tulosta. Langankulutukseen vaikutti lisäksi 600 g se, että jouduin palauttamaan Lankamaailmaan neljä kerää kuudesta Villestä. Tilalle olisin halunnut vastaavaa Villeä, mutta sitä oli enää myynnissä vain II-laatuisena. Sain hyvityksen rahana ja ostin tuolla summalla uusia puikkoja. Ostin 2,75 ja 3,25 kokoiset Symphonyn puiset sukkapuikot. Lasken tämän kulutukseen, koska onhan ne kerät pois varastostani. Nyt kulutus siis alkuvuodesta on 3581 g. Uusia lankoja en kesäkuussa sortunut ostamaan, olen siis ostanut lankaa viimeksi helmikuussa!Ompelupuolellakin olin kesäkuussa ahkerana. Kulutin yhteensä 21 metriä kankaita, tosin ostin niitä lisää kesäkuussa 11,4 metriä. Ompelin kummitytölle paitoja (aikuisen koossa), toiselle kummitytölle vaatteita (lapsen koossa), poikavauvalle kesävaatteita sekä itselle bomber jakun.
Koko alkuvuoden kangaskulutus on 66,45 metriä, kun vastaavasti viime vuonna koko vuoden kulutus oli 40,4 metriä. Tosin koko viime vuonna ostin uusia kankaita vain 45,2 metriä, kun tänä vuonna olen ostanut jo 109, 8 metriä.

Ompelin kesäkuussa uuden keittiön verhon vanhoista pitsiliinoista, näihin ei kulunut kangasta eikä lankaa. Siis ompelulanka ei ole mukana inventaariossa, kuten ei pitsiliinatkaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti