perjantai 2. kesäkuuta 2017

Toukokuun kuukausikooste

Toukokuussa olin mielestäni ihan koko ajan työmatkoilla. Toukokuun 20stä työpäivästä olin yhteensä 8 päivää Turussa, kävin myös Helsingissä ja Keravalla. Vapaa-ajalla osallistuin perinteisesti Naisten Kymppiin.

Toukokuussa neuloin vihdoinkin valmiiksi kirjoneuletakin, joka oli tekeillä peräti kaksi vuotta. Neuloin myös kahdet sukat Nallea ja Selidaa yhdistellen. Langankulutus toukokuussa oli 777 grammaa, koko alkuvuoden kulutus oli 2837 grammaa. Saavutin viime vuotisen tuloksen, joka oli 2670 grammaa vastaavassa ajassa.

Osallistuin toukokuussa Nonnu Neulojan neulekuvahaasteeseen, jossa instagramiin laitettiin kuukauden jokaisena päivänä etukätteen ilmoitettuun aiheeseen liittyvä neulekuva. Kuvat löytyvät tunnisteella #neulekuvahaaste2017

Toukokuussakaan en ostanut yhtään uutta lankaa, kuukauden viimeisenä päivänä lankalakko on kestänyt 106 päivää.
Kuva on lainattu internetistä.

Toukokuussa ompelin ahkerasti kaiken liikenevän vapaa-ajan. Ompelin tähtipaitoja aikuisille ja korkean pinon lasten kesävaatteita. Aloitin myös puuvillakankaiden vähentämisen ompelemalla projektipussukoita. Näistä meni suurin osa lahjoiksi, vain pari jäi itselle.
Kokonaiskangaskulutus oli toukokuussa 22,2 metriä. Koko alkuvuoden kulutus on 45,45 metriä Olen ommellut tämän vuoden alussa enemmän kuin koko viime vuonna yhteensä. Uusia kankaita ostin Turun Jätti-Rätistä ja uudesta Ottobren Outlet myymälästä Paimiosta, yhteensä 17,75 metriä. Liki kaikki olivat lapsille sopivia trikoita.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti