tiistai 4. huhtikuuta 2017

Maaliskuun kuukausikooste

Tämä kevät on ollut todella kiireinen töissä, maaliskuustakaan ei tahdo muistaa mitään ilman kalenteria. Kuukauden lopussa ollut flunssa verotti taas sen verran voimia, että kuukausikooste tulee näin myöhään. 


Maaliskuussa oli kaikenlaista hankaluutta, luottokorttitiedot joutuivat vääriin käsiin, auto reistaili ja kuukauden lopussa puhelin hajosi. 

Olimme maaliskuussa viikon lomalla, lisäksi työmatkailin Keravalla, Alavudella ja Porissa. Lomamatkasta voit katsoa videokoosteen. Kävimme aviomiehen kanssa katsomassa virkattua taidetta taidetalo Sinkassa Keravalla.Käsitöitäkin valmistui. Neuloin lapsille sukkia ja mysteerineuleita (siis ratkaisuja mysteereihin), virkkasin tiskiliinoja. Sain valmiiksi  turkoosin neuletakin ja Niina Laitisen Jouluyöt. Meinasin unohtaa ne jämälankasukkaringin sukat (ne tosin valmistui jo helmikuussa, mutta postitettiin maaliskuussa saajalle)


Maaliskuussa en ostanut yhtään uutta lankaa ja kulutin yhteensä 893 g. Koko alkuvuoden kulutus on tällä hetkellä 1715 g, se on 200g vähemmän kuin viime vuonna vastaavaan aikaan.

Ompelupuolella ompelin lasten vaatteita taas ahkerasti. 


Ompelin myös aviomiehelle yhden t-paidan, siitä en tehnyt edes erillistä postausta.


Kangasta sain kulutettua maaliskuussa yhteensä 10,25 m.  Koko alkuvuoden kangaskulutus on tällä hetkellä 18,65 m. 

Uusia kankaita ostin maaliskuussa 4 metriä Ompelimo Sartan loppuunmyynnistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti