lauantai 2. elokuuta 2014

Huovutettuja laukkuja

Tässä rintaneulassa neulahuovutin punaista ja keltaista huopaa yhteen ympyräksi, taitoin ympyrän kahtia puoliympyräksi ja kieputin ruusun muotoon. Neulahuovutin lisäksi vihreän lehden ja kiinnitin taakse hakaneulan ja ruusuinen rintakoru oli valmis.


Neuloin paksuilla puikoilla Huopanen langasta laukun, jonka huovutin pesukoneessa froteepyyhkeiden kanssa. Lisäsin laukkuun vuorikankaan, puusangat ja pitsiä somisteeksi. Lahjan saajan tyttäret himoitsivat laukkua, joten tein kummallekin tyttärelle oman laukun.

En muistanut ottaa valokuvia näistä tyttärien laukuista ennen huovutusta pesukoneessa, mutta lopputulos on tässä. Lanka on Puroa, joka vaihtaa väriä kivasti ja huopuu hyvin pesukoneessa. Somisteena olevat kukat on esitelty ompelukohdassa. Vuorina on puuvillakangas ja sangat ovat puiset.
Tässä punavalkoisessa laukkuaihiossa on sopivammat mittasuhteet. Jatkossa omaa keittiön pöytää voi pitää sopivana mittana, jolloin tulee sopivat.Tässä kokeilin Huopanen langan lopuista virkata isöaidin ruutuja ja liitin ne yhteen laukuksi. Mittasuhteet ainakin onnistuivat. Olkahihna kiertää koko laukun pohjan. Muotoilin läppäkappaleen vuorikankaan avulla ja leikkasin loppuosasta kiinnityslenkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti